Rij jij al elektrisch? 

De toekomst is elektrisch en dat geldt zeker voor auto’s. Brandstof is momenteel duurder dan ooit tevoren en het einde van de hoge prijzen zijn nog lang niet in zicht. Bovendien is traditionele brandstof schadelijk voor het milieu. Het is daarom beter voor je portemonnee alsook voor het milieu beter dat we op het elektrische rijden overstappen. Wie voor het eerst naar de prijzen van een elektrische auto kijkt, zal misschien even schrikken. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden dan enkel een nieuwe auto kopen. Je kunt namelijk ook gaan leasen. Sterker nog, je kunt zelfs een tweedehandsauto leasen om van extra voordeel te profiteren. 

Lease je elektrische auto 

Als je niet in een keer een grote investering wilt doen in een nieuwe elektrische auto, kun je een elektrische auto leasen. Dit brengt het beste van alle werelden samen. Ten eerste krijg je een heel mooie auto die heel duurzaam is. Deze auto mag je voor een vastgelegde periode gebruiken dus je bent de komende jaren voorzien van goed vervoer. Je betaalt bij leasen een vast bedrag per maand waardoor je nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. Je kunt kiezen welke deal je wilt. Je kunt gaan voor een eenvoudige wagen, maar wanneer je veel moet rijden, kun je ook een luxere wagen kiezen. 

Profiteer van vele voordelen 

Private lease elektrische auto is niet alleen heel fijn omdat je er zeker van kunt zijn dat je een goede auto tot je beschikking hebt, het brengt ook vele financiële voordelen met zich mee. Je betaalt nu namelijk tijdelijk minder wegenbelasting wanneer je elektrisch rijdt omdat de overheid duurzame auto’s wil aanmoedigen. Ook kun je een subsidie aanvragen wanneer je elektrisch wilt rijden. Hiermee worden je vaste lasten verlaagd waardoor je nog prettiger van A naar B gaat. Tot slot kun je als ondernemer profiteren van de bijtelling. Ook hierin moedigt de overheid aan om elektrisch te rijden, dus kun je korting krijgen op je bijtelling. Onder de bijtelling verstaan we het aantal gereden kilometers dat je in een zakelijke auto voor privédoeleinden gereden hebt. 

Kies je favoriete model

Bijna alle automerken zijn in de loop der jaren met een eigen elektrische auto op de markt gekomen. Daardoor heb je veel keus wanneer je elektrisch wilt gaan rijden. Bij Univé kun je kiezen uit meerdere typen. Het ene model is geschikt voor mensen die veel op de weg zijn en heeft een hoge actieradius (het aantal kilometers dat met een volle batterij gereden kan worden) andere wagens zijn zeer geschikt voor gebruik in de stad. Je kunt ook kiezen voor een hybride wagen. Dit is een auto die zowel elektrisch kan rijden, maar ook nog gebruik kan maken van traditionele brandstoffen. Bekijk wat voor jou het beste is en sluit vandaag nog een leasecontract af.

Gerelateerde berichten